John Noa Libidon Plus Λιποσωμιακό 30 Κάψουλες

Διαθέσιμο
5212002710558

Ο συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων, ενισχύει στην ερωτική επιθυμία και στα 2 φύλα, την διατήρηση της ενέργειας και της αντοχής ενώ ακόμη βοηθούν στην καλύτερη ροή αίματος στα ευαίσθητα ερωτογενή σημεία.

Προσφορά -55%
33,61 €
15,12 € 33,61 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα:

Ο συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων στο σκεύασμα libidon plus, ενισχύει στην ερωτική επιθυμία και στα 2 φύλα, την διατήρηση της ενέργειας και της αντοχής ενώ ακόμη βοηθούν στην καλύτερη ροή αίματος στα ευαίσθητα ερωτογενή σημεία.

Με την Λιποσωμιακή Φόρμουλα των John Noa δίνουμε μία προστιθέμενη αξία και τη δυνατότητα στο σώμα να αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα φωσφολιπίδια με νέα. Εξασφαλίζουμε έως και οκτώ φορές περισσότερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των φυτό χημικών θρεπτικών συστατικών.

Αναλυτικά

Οδηγίες Χρήσης:

Το προϊόν αποτελεί λειτουργικό τρόφιμο και δεν περιέχει κανένα από τα γνωστά αλλεργιογόνα. Συνίσταται να χρησιμοποιείται στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής που περιλαμβάνει τακτική κατανάλωση φρούτων και λαχανικών και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα.

Λαμβάνεται κάθε ημέρα 2 κάψουλες ( 1 μερίδα) μαζί με ένα ποτήρι νερό για εύκολη κατάποση.

Δεν συνίσταται η ημερήσια κατανάλωση περισσότερων από 1 μερίδα. Προτείνεται η συμβουλή του γυναικολόγου στις έγκυες και του παιδιάτρου στα παιδία.

Μετά το άνοιγμα διατηρείται σε δροσερό, στεγνό και σκιερό σημείο.

EIFRON
5212002710558
8 αντικείμενα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Με Courier

Η αποστολή των προϊόντων για τα οποία θα γίνει παραγγελία μέχρι τις 14:00, αποστέλλονται την ίδια ημέρα απο κατάστημά μας με συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Το κόστος της αποστολής είναι 3,00€ για κάθε δέμα βάρους μέχρι δύο (2) κιλά, ενώ για κάθε extra κιλό υπάρχει χρέωση +0,80€.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι 1,50€

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας κατευθείαν από το κατάστημά μας.

Όταν η παραγγελία θα έχει ετοιμαστεί θα ενημερωθείτε με σχετικό μήνυμα για να μπορέσετε να την παραλάβετε.

Σχετικά προϊόντα

Κορυφή
Cart
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο
Menu
Κλείσιμο