John Noa Worts Σιρόπι Anasoliq Kids 150ml

Διαθέσιμο
5212002704748

Το John Noa Worts Anasoliq Kids είναι ένα λιποσωμιακό σιρόπι με υπέροχη γεύση μπισκότο και συμβάλλει στην ενίσχυση τόσο του ανοσοποιητικού όσο και του αναπνευστικού συστήματος. Καταπραΰνει τον βήχα και τον ερεθισμένο λαιμό, χάρη στις ισχυρές...

Προσφορά -55%
13,02 €
5,86 € 13,02 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα:

Παιδικό σιρόπι

Με μέλι, πρόπολη, κισσό, σαμπούκο & βιταμίνη C

Για το ανοσοποιητικό & το αναπνευστικό σύστημα

Ιδανικό για το κοινό κρυολόγημα

Λιποσωμιακή φόρμουλα

Υπέροχη γεύση μπισκότο

Υψηλή απορρόφηση & βιοδιαθεσιμότητα

Κατάλληλο από 4 ετών

Το John Noa Worts Anasoliq Kids είναι ένα λιποσωμιακό σιρόπι με υπέροχη γεύση μπισκότο και συμβάλλει στην ενίσχυση τόσο του ανοσοποιητικού όσο και του αναπνευστικού συστήματος. Καταπραΰνει τον βήχα και τον ερεθισμένο λαιμό, χάρη στις ισχυρές βλεννολυτικές, αποχρεμπτικές, μαλακτικές, αντισηπτικές και εξυγιαντικές ιδιότητές του. Είναι, επίσης, κατάλληλο για βρογχίτιδες. Επιπλέον, συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης. Με τη λιποσωμιακή φόρμουλα των John Noa εξασφαλίζεται έως και 8 φορές μεγαλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC), έχουν εγκρίνει τη χρήση του κισσού σαν παραδοσιακό φυτικό βοήθημα με αποχρεμπτική δράση για τον παραγωγικό βήχα λόγω κρυολογήματος και του σαμπούκου (elderberry) για την ανακούφιση των πρώτων συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.

Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος [Επίσημοι Ισχυρισμοί Υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA)].

Η Πρόπολη είναι η ρητινώδης ουσία που συλλέγουν οι μέλισσες για την στεγανοποίηση και την απολύμανση της κυψέλης. Είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, φαινόλες και τερπένια, που της προσδίδουν μοναδικές ιδιότητες στην τόνωση της άμυνας του οργανισμού και ιδιαίτερα του στόματος και του ρινοφαρυγγικού συστήματος (Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA).

Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα

EIFRON
5212002704748
5 αντικείμενα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Με Courier

Η αποστολή των προϊόντων για τα οποία θα γίνει παραγγελία μέχρι τις 14:00, αποστέλλονται την ίδια ημέρα απο κατάστημά μας με συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Το κόστος της αποστολής είναι 3,00€ για κάθε δέμα βάρους μέχρι δύο (2) κιλά, ενώ για κάθε extra κιλό υπάρχει χρέωση +0,80€.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι 1,50€

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας κατευθείαν από το κατάστημά μας.

Όταν η παραγγελία θα έχει ετοιμαστεί θα ενημερωθείτε με σχετικό μήνυμα για να μπορέσετε να την παραλάβετε.

Σχετικά προϊόντα

Κορυφή
Cart
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο
Menu
Κλείσιμο